Ankara Havadis, Asayis, İktisat ve Turizm Haberlerinin yer aldığı platformumuz size Ankara Hakkında hoş bilgiler vermektedir.
Bursa Karacabey Belediye Lideri Ali Özkan, mayıs ayı olağan meclis toplantısında gündeme dair bahisleri ele alırken, bilhassa Amerika Lideri Biden’i kelamda Ermeni soykırımına yönelik açıklamaları, İsrail‘i de Gazze‘ye uyguladığı insanlık dışı uygulamaları sebepleriyle kınadı. Özkan, “Şanlı Türk tarihinde soykırım hiçbir vakit olmamıştır” diyerek yansısını lisana getirdi.
Bilhassa Amerika Lideri Biden’i kelamda Ermeni soykırımına yönelik açıklamaları, İsrail’i de Gazze’ye uyguladığı insanlık dışı uygulamaları sebepleriyle kınayan Özkan, “Şanlı Türk tarihinde soykırım hiçbir vakit olmamıştır” diyerek yansısını lisana getirdi. Özkan, toplantı açılışında yaptığı konuşmada, “Mayıs ayında tüm dünyada olduğu üzere Türkiye’de de 1 Mayıs Emekçi Bayramı kutlandı. Bu vesileyle, tekrardan tüm işçilerimizin bayramını tebrik ediyoruz. Yeniden Engelliler Haftası da bu ayın kıymetli günlerinden biriydi. Hepimiz, birer engelli adayı olduğumuzu unutmamalı ve engellilerin de hayatını kolaylaştıracak adımlar atıp, kararlar almalıyız. Ramazan Bayramı’mızı, Ramazan ayımızı idrak ettik. Olağan pandeminin kısıtlamaları vardı. Bununla birlikte, Mescid-i Aksa’ya taarruzlar yapıldı. Bu bayramı buruk ve hüzünlü bir halde geçirdik. Tekrardan mübarek Ramazan Bayramı’nızı tebrik ediyorum. Daha uygun bayramlarda buluşmayı ümit ediyorum” dedi.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı